Tilaa vauhdikas divet show by marko vainio tilaisuuteesi!Räätälöidään Teidän tapahtumaan sopiva show!

divet showt


Uusi DIVET SHOW -DANCE FLOOR DIVAS

Padam! Parasta viihdettä vauhdikkaisiin bileisiin!

Tähtisade käy kuumana, kun eteesi astuvat tanssilattioiden kuningatar Kylie Minogue, ikinuori Cher, latinodiiva Jennifer Lopez ja ”Queen Bee” Beyoncé.

Marko loihtii lavalle unohtumattoman illuusion artisteista ikään kuin nämä kaikki musiikin legendat esiintyisivät samassa konsertissa. Tähtikattaukseen ottavat osaa myös koko maailman palvomat Madonna, P!nk, Lady Gaga, Christina Aguilera, Whitney Houston, Adam Lambert ja Freddie Mercury.

Divet Show tunnetaan upeista puvuistaan, glitteristä, höyhenistä, huumorista ja nopeatempoisesta hahmojen vaihdosta, joka tapahtuu yleisön edessä hämmästyttävän nopeasti.

 

 

 

Kesto 30-45 min


DIVET SHOW -GREATEST HITS

Suosituin show! Divet tuo tilaisuuteenne lähes 20 kaikkien tuntemaa tähteä aina Cheristä ja Lady Gagasta Haloo Helsinkiin. Sisältö ei ole koskaan sama vaan hahmot katsotaan aina tilaisuuden luonteen ja osallistujien iän sekä kansallisuuden mukaan. Divetin repertuaarissa on uran aikana ollut lähes 100 eri hahmoa, joten vaihtoehtoja löytyy, kun show rakennetaan juuri teidän tilaisuuteen. Lavalle saattavat astua Celine Dion, Whitney Houston, Tina Turner ja Dolly Parton, mutta myös Paula Koivuniemi, Lea Laven, Ellinoora ja Vesala. Mukana seikkailee usein myös ajankohtaisia hahmoja kuten Sanna Marin ja Krista Kiuru. Tästä showsta ei puutu glitteriä, höyheniä, vauhtia ja energiaa ja show sopii niin tilaisuuden räjähtävään aloitukseen, kuin illan huipennukseksi!

 

Kesto noin 30 min.


DIVET SHOW WITH DANCERS

Lavan koosta riippuen showhun voi lisätä 2-4 tanssijaa, jolloin shown näyttävyys kasvaa entisestään. Showssa nähdään mielettömiä kansainvälisiä esityksiä ja estradilla säihkyvät suuret starat kuten Jennifer Lopez, Cher, Rihanna, Kylie Minogue, Freddie Mercury, Adam Lambert, Madonna ja Beyoncé unohtamatta kotimaisia timantteja. Yleisöä viihdyttävät Matti ja Teppo, JVG, Antti Tuisku, Erika Vikman ja lukuisat muut tähdet.


Kesto 30-45 min

DIVET SHOW GOES EUROVISION

Marko Vainio ja hänen upea kollegansa Jukka Kuronen ovat kiertäneet Suomea yhdessä ja erikseen jo vuosikymmeniä ohjelmistossaan niin kotimaisia kuin ulkomaisiakin tähtiartisteja. Nyt tämä kaksikko lyö euroviisurepertuaarinsa yhteen ja lopputulema on hervoton, hillitön ja ehkä hieman hysteerinenkin euroviisuspektaakkeli. Showssa puhaltavat tietysti Carolan tuulikoneet ja Loreenin voittobiisit kynsineen päivineen. Lavalla nähdään myös Ukrainan upeat voittajat, villisti tanssahteleva Ruslana ja tuo iki-ihana Verka Serduchka tähtipäähineineen.

käärijä

 

Emmekä tietenkään ole unohtaneet Lordia tai Käärijää! Mutta muistatkos, kuka voitti Suomessa 2006 järjestetyn viisufinaalin? Ei hätää, me muistamme ja niin muistat pian Sinäkin kun hyppäät mukaan euroviisuhuumaan. Jukka ja Marko ovat esittäneet KAIKKIA Suomen euroviisuedustajia ja tähän showhun on tietysti valittu rakastetuimmat ja herkullisimmat hahmot aina kuusikymmentä luvulta lähtien. Oman paikkansa saavat ehdottomasti Virve Rostin Sata Salamaa, Anneli Saariston La Dolce Vita sekä Kirkan Hengailut. Entä kuka voisi edustaa meitä tulevina vuosina? Sekin nähdään tässä

 

hillittömässä Euroviisuiloittelussa!

Joten tää ilta ollaan vaan ja laitetaan pylly vasten pyllyä ja ollaan ihan yamma yamma. Eli tule luo ja toivo kanssani ettei tähti tähteä lyö sillä vain sata salamaa iskee tulta ja koko elämä räjähtää, koska tämä voi olla yksi hullu yö.


Euroviisushow saatavilla myös Divetillä tanssijoiden kera tai isona pakettina Divet & Jukka K. with Dancers.Kesto 30-60 min


DIVET SHOW -DAZZLING DIVAS

Jos tilaisuudessa on huomattava määrä kansainvälistä yleisöä niin Divet marssittaa lavalle pelkästään kansainvälisiä tähtiä Dolly Partonista Madonnaan ja Adelesta Freddie Mercuryyn. Tässä showssa pukuloisto on täydellistä, maailman suurimpien tähtien näyttäviä asuja ja lavan täydeltä glitteriä, höyhentä ja puuhkaa!

 

Kesto 30-45min


DIVET SHOW -SUOMINEITO-SHOW

Tässä showssa Divet tuo lavalle pelkästään kotimaisia tähtiä aina Erinistä Einiin ja Paula Koivuniemestä Erika Vikmaniin. Meiju Suvas kalisuttaa kastanjettejaan ja Virve Rosti tamppaa salamat taivaalle. Jorma Uotinen tanssii sydämensä kyllyydestä unohtamatta viisutähtiämme The Rasmusta ja Käärijää. 

anita hirvonen

 Marko loihtii lavalle unohtumattoman illuusion artisteista ikään kuin nämä kaikki musiikin legendat esiintyisivät samassa konsertissa. Jopa ne eläköityneet artistitkin! Divet Show tunnetaan upeista puvuistaan, glitteristä, höyhenistä, huumorista ja nopeatempoisesta hahmojen vaihdosta, joka tapahtuu yleisön edessä hämmästyttävän nopeasti.

 

haloo helsinki

Loistavaa musiikin ilotulitusta, nokkelaa huumoria ja timanttien loistetta. Näistä on hauskaakin hauskempi Divet Show tehty!

 

Kesto 30-45min

 


SUOMEN DRAG-IKONIT

Marko Vainio ja hänen upea kollegansa Jukka Kuronen ovat kiertäneet yhdessä ja erikseen Suomea jo vuosikymmenien ajan, esittäen ohjelmistossaan niin kotimaisia kuin ulkomaisiakin tähtiartisteja. Nyt tämä vahva kaksikko yhdistää repertuaarinsa luoden hervottoman, hillittömän ja ehkäpä hieman hysteerisenkin huumorispektaakkelin.

Showssa ilmassa leijailevat tietenkin ulkomaiset tähdet Cheristä Celineen, kotimaiset iskelmäklassikot sekä viisuhuumaa edustavat Loreenin voittokappaleet, täydellisine kynsikoristeineen.  Ja totta kai emme ole unohtaneet Käärijää! 

Tähän show’hun on valittu ne rakastetuimmat ja herkullisimmat hahmot. Ehdottomasti omat paikkansa saavat Paula Koivuniemi, Katri Helena, Anita Hirvonen, Hansu ja Pirre, Tarja Halonen,  ja Marion Rung (kaksin kappalein) – heidän esityksensä ovat unohtumattomia.

Tämä show on saatavilla myös tanssijoiden kanssa tai isona pakettina ”Divet & Jukka K. with Dancers”.

 

 

Kesto 30-45min/ 2h

Räätälöity show? Suomen hauskin drag show Divet Show by Marko Vainio!

Oletko aina halunnut idolisi esiintymään juhliisi? 

Suunnitellaan yhdessä tilaisuuteesi sopiva show. Divet Show pyrkii aina huomioimaan kohdeyleisönsä ja räätälöimään esityksen ajankohtaistenkin tuulien mukaan. Jos kuitenkin Teillä on erikoistoive, pyrimme huomioimaan toiveenne parhaamme mukaan. 

 

Kysy lisää!

 

Tilaa upea dragtähti Divet nyt myös juontajaksi tapahtumaasi! 

Viihdemaailman dragtähtenä ja impersonaattorina loistava Marko Vainio on tunnettu lavalla ja sen ulkopuolella verbaalisesta lahjakkuudestaan. Nyt hänet on mahdollista tilata myös juontajaksi tapahtumaasi! 
 
Divetin juonnot kuorruttaa juhlasi kokonaisuuden ehjäksi viihteen kokonaisuudeksi. Tältä daamilta eivät nokkeluus tai jutut lopu kesken ja hänen asuvarastonsa on loputon! 

Ilta saa Divetistä tyylikkään ja hulvattoman kirsikan kakun päälle. Marko on mahdollista tilata myös juontokeikalle omana charmanttina itsenään.