DIVET NEWS

Divet Show sädehtii jälleen Itämerellä!

Divet Show Silja Serenadella 11.4.-31.5. (ONEVIOLIN korvaa 17.4. ja 29.4.) Kaksi eri showta risteilyn aikana 23.00 paikallista aikaa.
Joka päivä tarjolla myös Meet & Greet & Merchandise klo 22.00 paikallista aikaa eli tule tapaamaan meitä, ota kuva ja hanki samalla kivoja fanituotteita laajasta valikoimasta.
 
Kansainväliseen tähtikattaukseen tarjoilevat muun muassa koko maailman palvomat Madonna, P!nk, Lady Gaga, Christina Aguilera, Whitney Houston, Adam Lambert ja Freddie Mercury. Koet myös hauskan paluun 80-luvulle, sillä esityksessä nähdään myös kunnon ripaus mennyttä muotia Sabrinan ja Bonnie Tylerin tahdissa.
 
Toisessa showssa sukelletaan unohtumattomien euroviisujen maailmaan! Koe unohtumaton ilta täynnä säihkettä ja glamouria! Astu laivan yökerhoon ja sukella euroviisutunnelmaan drag-artisti Marko Vainion sekä tanssija-näyttelijöiden Daniel Ylimäen ja Tino Virran viisuilotulituksen myötä. Hengästyttävän energisessä showssa näet kymmeniä ohikiitäviä viisutähtiä, kuten viisujen supernimet Carola, Loreen, Windows95man ja Käärijä! Koet monta hauskaa parodista versiota niin menneistä viisumuistoista kuin kevään 2024 Melodifestivalenin ja UMK:n uusista kokelaista ja saatatpa myös kuulla Divetin omat ehdotukset tuleviin viisuihin…
Älä jää paitsi tästä ikimuistoisesta drag-spektaakkelista – valmistaudu nauttimaan kimaltavasta ja ennen kaikkea hauskasta Euroviisu-huumasta!
 
Varaa matkasi nyt!

Vihdoinkin fanituotteita!

Paljon toivotut Divetin fanituotteet ovat saapuneet  verkkokauppaan. T-paitoja, mukeja, huppareita ja paljon muuta upeasti glitteröitynä suoraan kotiovellesi. Osta omasi nyt!


Divetin Meet & Greet sekä fanituotteiden myyntipiste Silja Serenadella 11.4.-31.5. klo 22.00 paikallista aikaa.

Suuren suosion saanut Kesäkissat -kiertue saa jatkoa!

Suomen humoristisimmat drag-artistit Marko Vainio ja Jukka Kuronen ovat viihdyttäneet valtakuntaa yhdessä ja erikseen jo 20 vuotta. Nämä upeat dragartistit ovat hyvin tunnettuja mm. Itämeren aalloilla ja tänä kesänä he kiertävät Suomen kesälavoja mukanaan valtava arsenaali tähtiä.
 
Tässä väliajallisessa showssa näet glitteriä, puuhkaa ja iloa lavan täydeltä, kun yleisöä hämmästyttävät Dolly Parton, Celine Dion ja Elton John. Osansa saavat myös kovat kotimaiset kuten Kaija Koo, Ellinoora, Jenni Vartiainen, Paula Koivuniemi ja Käärijä. Kesäkissat-showssa näet ja koet lähes 70 parodiahahmoa.
 
 
 

Divet Show valloittaa maailmaa!

Amsterdam Pride 2024 saa maistaa suomalaista dragviihdettä, kun Divet Show rantautuu Boom Chicago -teatteriin 29.7.2024.

 

Luvassa on kansainvälisten diivojen tähtisadetta ja musiikin ilotulitusta. Marko pääsee myös esittämään hollantilaista lempiartistiaan Anita Meyeria

 

 

Buy tickets

 

Aamulehti: " Huikeaa dragtykitystä"

”Korvaa uudenvuoden ilotulituksen” – TTT:n lavalla nähtiin huikea Divet Show, katso kuvat
 

Hengästyttävän upea Divet Show – Sex, Drag & Rock’n Roll antoi räjäyttävän lähdön uuteen vuoteen. Harvoin Tampereen Työväen Teatterin katsomossa on petytty, mutta harvoin sieltä myös on lähdetty yhtä iloisin mielin kaupungin yöhön.

 

Artikkeliin

Sex, drag & rock ’n’ roll -kiertue mediassa:

Vuokraa tehokas savutykki tilaisuuteesi!

MagicFX Smoke Jet 60,00 € (sis. 24% alv)

 
  • Nopea käynnistys, pitkäkestoinen
  • Integroitu tehokas RGBA LED
  • Suljettu neste tankki
  • Sisäänrakennetuilla power ledeillä voit jopa värjätä savua
  • Puhaltaa savua ylhäältä, alhaalta tai sivusuunnasta
  • Savutykki voidaan asentaa lavalle tai trussiin.
  • Helpot ohjaustoiminnot
    PRODUCT CODE
    MFX0901
    SIZE
    34,5 x 19,3 x 38 cm
    WEIGHT (KG)
    12,6
    VOLTAGE
    230 Vac 50/60 Hz
    CONTROL
    DMX / RF remote / Standalone
    CHANNELS
    9
    CONSUMPTION
    MAGICFX® Smoke fluid
    OUTPUT
    Up to 5 m

Lisätiedot: info@divetshow.com

Marko Huomenta Suomen vieraana

17.12.2023, Marko vieraili Maikkarin Huomenta Suomessa.
Luvassa oli katsaus 20-vuotiseen uraan ja tulevaan suureen Sex, drag and rock ’n’ roll -juhlakiertueeseen. 
 
”Huomenta Suomessa vieraillut Marko Vainio on tehnyt pitkän uran drag-taiteen parissa. Entinen kilpatanssija ajautui alalle ikään kuin vahingossa kollegansa drag-shown innoittamana vuosia sitten.
Nykyisin Vainio on monilla titteleillä palkittu esiintyjä, joka tekee ahkerasti keikkaa ympäri maata.”
 
Katso koko haastattelu tästä.
 
 

Divet Show lisää kierroksia Sex, Drag & Rock 'n' Roll -kiertueella 2024!

Divetin uran suurin kiertue starttasi Tampereen Työväen Teatterista 30.12.2023. 
– Samalla vietetään 20-vuotisjuhlia, sillä tein ensimmäisen keikkani keväällä 2003 Nightclub Marilynissä. Olemme aina pyrkineet kehittämään showta eteenpäin, joten tällä kertaa lisätään kierroksia ja paljasta pintaa. 
 
Tässä kaksituntisessa hahmomaratonissa on luvassa on paljon uutta sekä tietysti Markon uran klassikoita. Britney Spears säväyttää kokkaustaidoillaan, Bonnie Tyler kärsii kurkun käheydestä ja maailmankiertueella parhaillaan oleva Madonna taipuu (vai taipuuko?) Disco Infernon vietäväksi. 
Loreen ja Käärijä ottavat mittaa toisistaan vielä kerran; turkulaisveljekset Matti ja Teppo lähtevät maakuntamatkalle törmäten rajanylittäjiin. Kylie Minogue sekä Jorma Uotinen pohtivat kumman Padam-biisi on parempi. Poliitiikoista lavalla piipahtavat muun muassa Krista Kiuru, Sanna Marin, Päivi Räsänen ja presidenttimme Tarja Halonen sekä Sauli ”Sale” Niinistö. 
Taidokkaina tanssijoina nähdään Jero Mäkeläinen, Tino Virta, Saku Peippo ja Samu Kavekari. 
 
Klikkaa tästä ja varaa lippusi ajoissa kevään kuumimmalle kiertueelle! Liput myynnissä nyt
 

100 vuotta sitten drag queenit olivat suosittua viihdettä ja sen tähti maailman kovapalkkaisin esiintyjä – sitten laskeutui pimeys

Marko Vainio on Suomen drag queeneista niitä harvoja, joka ovat pystynyt elättämään sillä itsensä ja vieläpä hyvin. 2019 hän teki noin 130 keikkaa ja sen lisäksi Dreamgirls-kiertueen Suomessa ja Edinburghissa Fringe-festivaaleilla, minkä näki yhteensä lähes 6000 katsojaa.

Marko Vainio ei suhtaudu dragiin akateemisella vakavuudella, hän haluaa viihdyttää. Eikö viihdettä saa tehdä ilo edellä?

”Minulle drag merkitsee silkkaa viihdettä ja työtä. En ajattele asiaa kovin syvällisesti, mutta on dragillä varmasti yhteiskunnallista merkitystä sukupuoliroolien leikittelyssä ja hyväksymisessä. Moni trans-ihminen on kiinnostunut tutustumaan itseensä aluksi dragin kautta”, kertoo Vainio QX:lle.

 

LUE kattava artikkeli dragin historiasta QX:n sivuilta.

Tupa täynnä Tampereella!

Uusi Divet Show rantautui ensimmäistä kertaa Tampereen Työväen Teatterin isolle näyttämölle. Meno oli kuin juuri kultaa voittaneen Tapparan kultajuhlissa. Reilu kaksituntisen tykityksen jälkeen yleisö pääsi Verkan ja Käärijän kainaloon kuvattavaksi. 

Mukana lavalla Divetin tanssijat Diana Anttila, Maritza Engström, Daniel Ylimäki ja Tino Virta.

 

Divet hämmästelee someraivoa: ”Meiltä ollaan vetämässä mattoa alta jenkkidokkarin takia”

Pitkän linjan drag-artisti Divet oikoo julkisuudessa esitettyjä väitteitä koskien drag-taidetta.

– Olemme tehneet niin kauan töitä sen eteen, että olemme saaneet drag-taiteen koko kansan viihteeksi. Olemme siirtyneet yökerhoista päivätapahtumiin kuten laivoihin. Nyt meiltä ollaan vetämässä mattoa kokonaan alta jonkin jenkkidokkarin takia.


LUE koko juttu Iltalehden sivuilta.


Divet TTK:ssa

Divet sai kutsun pynttäytyä parhaimpiinsa ja vierailla Tanssi tähtien kanssa ohjelman kuvauksissa. Marilyn-look käänsi katseita ja Marko ilmoitti olevansa aina valmis tuuraamaan tuomari Helena Ahti- Hallbergia. 

Vuokraa uniikki hopeinen glitterseinä!

Kevyt, helposti liikutettava ja koottava sekä ennen kaikkea upea tuulessa värisevä paljettiseinä, jolla kruunaat tilaisuuden kuin tilaisuuden. Sopii erinomaisesti esim. messuille, yksityisjuhliin, häihin, kuvausseinäksi tai tilanjakajaksi.

Seinää löytyy yhteensä 30m2 ja se on koottavissa 33×33 cm paloista, joten voit koota haluamasi kokoisen seinän. 


Lisätiedustelut info@divetshow.com


Eija Kantola kertaa kaksi!

Eija Kantola juhlisti 30-vuotista taivaltaan konserttikiertueella. Mukana lavalla nähtiin mm. Jari Sillanpää, Anneli Saaristo ja tietysti kaksi Eijaa. 

Yrittäjyyttä jo yli 20 vuotta

Nyt Yrittäjä-lehdessä artikkeli Divetin menestyksekkäästä urasta.

 

”Mikäli haluat tehdä asiakkaisiisi vaikutuksen laadukkalla ohjelmalla tai tarjota henkilökunnalle elämyksiä, niin tässä on takuuvarma ohjelmanumero!”

Drag-artisti Marko Vainio avautuu ammattinsa kovista ulkonäkö-vaatimuksista – näillä konstein hän muuntautuu täysin eri ihmiseksi

Drag-taiteilijan työ voi olla paljon muutakin kuin näyttäväksi naiseksi pukeutumista. Marko Vainion ura perustuu huumoriin.

Pari viime vuotta ovat olleet turkulaiselle Marko Vainiolle hankalaa aikaa. Hän on ainut ihminen koko Suomessa, joka tavallisesti elättää itsensä täyspäiväisenä drag-artistina. Normaalisti Vainio kiertää vuoden ympäri eri tapahtumissa, firmajuhlissa ja pikkujouluissa, mutta koronan takia keikoille tuli totaalinen stoppi.

 

LUE LISÄÄ

 

 

Maailmantähti Anastacia noteerasi suomalaisen drag-artistin työn - jakoi somessa taidonnäytteen

Yhdysvaltalainen laulaja Anastacia, 53, jakoi  Instagramin tarinat-osiossa videota suomalaisen drag-artistin, Marko Vainion,  esiintymisestä.

Anastacialla on Instagramissa yli 240 000 someseuraajaa, joten Marko sai suuren somenäkyvyyden, kun maailmantähti huomioi hänen työnsä.

 

Divet ja Anastacia esiintyvät tänä kesänä Radio Nova Festivaaleilla 16.-17.6.2023.

 

 

LUE LISÄÄ

 

Tällaisia ovat drag-artistien ulkonäköpaineet – Marko Vainio esiintyy Divetinä botoxia otsarypyissään: ”Tärkeintä pitää rasvaprosentti pienenä”

Marko Vainio teki sen salaa. Olisi ollut noloa kertoa edes omille vanhemmille, että menee katsomaan fanittamaansa Arja Korisevaa. Markokin olisi halunnut laulaa. Teini-ikäisenä kilpatanssia harrastaessaan hän jo tiedosti halunsa olla esillä ja viihdyttää. Se näkyi myös seuran pikkujoulussa. Hän ja kaksi muuta poikaa saivat yleisön villiksi keikuroimalla tyttöjen kilpatanssipuvuissa ja halvoissa peruukeissa.

LUE LISÄÄ