DIVET NEWS

Hup Holland hup! Divet esiintyi ensimmäistä kertaa Hollannissa!

Kesän Pridet korkattiin Hollannin Utrechtissä, joka on noin 300 000 asukkaan kaupunki keskellä Alankomaita. Utrecht sijaitsee noin puolen tunnin junamatkan päässä Amsterdamista.

Divet veti puolituntisen artistitykityksen, joka sai yleisön laulamaan kuorossa ja bilekansan juhlatuulelle. Sateenkaarihumussa mukana tanssijat Maritza Engström ja Daniel Ylimäki.

MORE about Utrecht Pride

Divet hämmästelee someraivoa: ”Meiltä ollaan vetämässä mattoa alta jenkkidokkarin takia”

Pitkän linjan drag-artisti Divet oikoo julkisuudessa esitettyjä väitteitä koskien drag-taidetta.

– Olemme tehneet niin kauan töitä sen eteen, että olemme saaneet drag-taiteen koko kansan viihteeksi. Olemme siirtyneet yökerhoista päivätapahtumiin kuten laivoihin. Nyt meiltä ollaan vetämässä mattoa kokonaan alta jonkin jenkkidokkarin takia.

 

LUE koko juttu Iltalehden sivuilta.

Beyoncén keikalla Tukholmassa

Beyoncén maailmankiertue RENAISSANCE WORLD TOUR käynnistyy Tukholmasta toukokuussa 2023. Marko lähtee tietysti katsastamaan mehiläiskuningattaren uuden shown. Luvassa on tiettävästi hittikavalkadi ja näyttävä lavashow. Taidokas ranskalainen tanssiduo Les Twins roikkuu pitkien keppien varassa ja Beyoncé kietoutuu glitterbodyyn.

 

You won’t break my soul!

Kesäkissat kehräävät kesälavoilla!

Suomen humoristisimmat drag-artistit Marko Vainio ja Jukka Kuronen ovat viihdyttäneet valtakuntaa yhdessä ja erikseen jo 20 vuotta. Tulevana kesänä he kiertävät Suomen kesälavoja mukanaan valtava arsenaali tähtiä. 

Tässä väliajallisessa showssa näet glitteriä, puuhkaa, ja iloa lavan täydeltä, kun yleisöä hämmästyttävät Dolly Parton, Celine Dion ja Elton John. Osansa saavat myös kovat kotimaiset kuten Kaija Koo, Ellinoora, Jenni Vartiainen, Paula Koivuniemi ja viisusensaatiomme Käärijä.

Kesäkissat-showssa näet ja koet lähes 40 parodiahahmoa. Paikkakunnat ovat Oulu, Turku, Billnäs ja Riihimäki.

 

LUE LISÄÄ

 

 

Diivat Merellä

Divet Show lähtee jälleen merille uuden Diivat Merellä -shown kera. Ajankohtana on 9.-30.8.2023 ja aluksena Viking Grace Turusta. Itämeren valloittavat suuret kansainväliset diivat pöllyävine puuhkineen ja kotimaan kovimmat starat vihreine boleroineen. Showta täydentävät neljä tanssijakomistusta.


Tästä ei risteily enää parane!

Kevät ja Kiuru

Marko tapasi Krista Kiurun Porin kauppakeskus Puuvillan keikalla. Tällä kertaa ei Kiurun hahmoa nähty showssa, kun entinen perhe- ja peruspalveluministeri oli kampanjoimassa eduskuntavaalien aattona. 

Tupa täynnä Tampereella!

Uusi Divet Show rantautui ensimmäistä kertaa Tampereen Työväen Teatterin isolle näyttämölle. Meno oli kuin juuri kultaa voittaneen Tapparan kultajuhlissa. Reilu kaksituntisen tykityksen jälkeen yleisö pääsi Verkan ja Käärijän kainaloon kuvattavaksi. 

Mukana lavalla Divetin tanssijat Diana Anttila, Maritza Engström, Daniel Ylimäki ja Tino Virta.

 

Tanssijaksi Divet Showhun?

Divet Productions etsii uusia miestanssijoita kuumaan tiimiin!
Rekrytoimme miestanssijoita erilaisiin laiva- ja teatteriproduktioihin vuosille 2023-2024.
Lähetä vapaamuotoinen CV ja mahdollinen videomateriaali daniel@divetshow.com
 

Divet TTK:ssa

Divet sai kutsun pynttäytyä parhaimpiinsa ja vierailla Tanssi tähtien kanssa ohjelman kuvauksissa. Marilyn-look käänsi katseita ja Marko ilmoitti olevansa aina valmis tuuraamaan tuomari Helena Ahti- Hallbergia. 

Vuokraa uniikki hopeinen glitterseinä!

Kevyt, helposti liikutettava ja koottava sekä ennen kaikkea upea tuulessa värisevä paljettiseinä, jolla kruunaat tilaisuuden kuin tilaisuuden. Sopii erinomaisesti esim. messuille, yksityisjuhliin, häihin, kuvausseinäksi tai tilanjakajaksi.

Seinää löytyy yhteensä 30m2 ja se on koottavissa 33×33 cm paloista, joten voit koota haluamasi kokoisen seinän. 


Lisätiedustelut info@divetshow.com


Eija Kantola kertaa kaksi!

Eija Kantola juhlisti 30-vuotista taivaltaan konserttikiertueella. Mukana lavalla nähtiin mm. Jari Sillanpää, Anneli Saaristo ja tietysti kaksi Eijaa. 

Yrittäjyyttä jo yli 20 vuotta

Nyt Yrittäjä-lehdessä artikkeli Divetin menestyksekkäästä urasta.

 

”Mikäli haluat tehdä asiakkaisiisi vaikutuksen laadukkalla ohjelmalla tai tarjota henkilökunnalle elämyksiä, niin tässä on takuuvarma ohjelmanumero!”

Drag-artisti Marko Vainio avautuu ammattinsa kovista ulkonäkö-vaatimuksista – näillä konstein hän muuntautuu täysin eri ihmiseksi

Drag-taiteilijan työ voi olla paljon muutakin kuin näyttäväksi naiseksi pukeutumista. Marko Vainion ura perustuu huumoriin.

Pari viime vuotta ovat olleet turkulaiselle Marko Vainiolle hankalaa aikaa. Hän on ainut ihminen koko Suomessa, joka tavallisesti elättää itsensä täyspäiväisenä drag-artistina. Normaalisti Vainio kiertää vuoden ympäri eri tapahtumissa, firmajuhlissa ja pikkujouluissa, mutta koronan takia keikoille tuli totaalinen stoppi.

 

LUE LISÄÄ

 

 

Maailmantähti Anastacia noteerasi suomalaisen drag-artistin työn - jakoi somessa taidonnäytteen

Yhdysvaltalainen laulaja Anastacia, 53, jakoi  Instagramin tarinat-osiossa videota suomalaisen drag-artistin, Marko Vainion,  esiintymisestä.

Anastacialla on Instagramissa yli 240 000 someseuraajaa, joten Marko sai suuren somenäkyvyyden, kun maailmantähti huomioi hänen työnsä.

 

Divet ja Anastacia esiintyvät tänä kesänä Radio Nova Festivaaleilla 16.-17.6.2023.

 

 

LUE LISÄÄ

 

Tällaisia ovat drag-artistien ulkonäköpaineet – Marko Vainio esiintyy Divetinä botoxia otsarypyissään: ”Tärkeintä pitää rasvaprosentti pienenä”

Marko Vainio teki sen salaa. Olisi ollut noloa kertoa edes omille vanhemmille, että menee katsomaan fanittamaansa Arja Korisevaa. Markokin olisi halunnut laulaa. Teini-ikäisenä kilpatanssia harrastaessaan hän jo tiedosti halunsa olla esillä ja viihdyttää. Se näkyi myös seuran pikkujoulussa. Hän ja kaksi muuta poikaa saivat yleisön villiksi keikuroimalla tyttöjen kilpatanssipuvuissa ja halvoissa peruukeissa.

LUE LISÄÄ

Suomen hauskin drag show Divet Show by Marko Vainio!