DIVET SHOW NEWS

Vuokraa uniikki hopeinen glitterseinä!

Kevyt, helposti liikutettava ja koottava sekä ennen kaikkea upea tuulessa värisevä paljettiseinä, jolla kruunaat tilaisuuden kuin tilaisuuden. Sopii erinomaisesti esim. messuille, yksityisjuhliin, häihin, kuvausseinäksi tai tilanjakajaksi.

Seinää löytyy yhteensä 30m2 ja se on koottavissa 33×33 cm paloista, joten voit koota haluamasi kokoisen seinän. 

Lisätiedustelut info@divetshow.com

Yrittäjyyttä jo yli 20 vuotta

Nyt Yrittäjä-lehdessä artikkeli Divetin menestyksekkäästä urasta.

 

“Mikäli haluat tehdä asiakkaisiisi vaikutuksen laadukkalla ohjelmalla tai tarjota henkilökunnalle elämyksiä, niin tässä on takuuvarma ohjelmanumero!”

Kääk!Karita Mattila Tinderissä!

Kesällä 2022, Divet Show inspiroitui ooppera-diiva Karita Mattilasta ja nyt voit nähdä taitelijan ainutlaatuisen version Habanerasta Niina Lahtisen käsikirjoittamana. 

 

Parrua kansalle!

Eija Kantola kertaa kaksi!

Eija Kantola juhlisti 30-vuotista taivaltaan konserttikiertueella. Mukana lavalla nähtiin mm. Jari Sillanpää, Anneli Saaristo ja tietysti kaksi Eijaa. 

Divet TTK:ssa

Divet sai kutsun pynttäytyä parhaimpiinsa ja vierailla Tanssi tähtien kanssa ohjelman kuvauksissa. Marilyn-look käänsi katseita ja Marko ilmoitti olevansa aina valmis tuuraamaan tuomari Helena Ahti- Hallbergia. 

Jälleen kangaskaupoilla New Yorkissa!

Marko tuskastui Suomen kangastarjotaan ja joutui jälleen matkustamaan New Yorkin kangasmekkaan. Tällä kertaa matkaseuraksi valikoitui pitkäaikainen ystävä ja ravintoloitsija Markku Valtanen. 

 

Kanarian lämpöä

Marko vietti kiireisen syksyn jälkeen rentouttavan loman Kanarialla. Samalla kertaa Divet katsasti paikallisen dragtarjonnan ja visioi uutta Silja Serenaden showta. 

Nostalgiaa Seiskan 30-vuotisbileissä

Divet nappasi kainaloonsa rakkaan kollegansa Jere Sivosen Seiskan syntymäpäivillä. Divet esiintyi kahdesti juhlakansalle.  

Tanssijaksi Divet Showhun?

Divet Productions etsii uusia miestanssijoita kuumaan tiimiin!
Rekrytoimme miestanssijoita erilaisiin laiva- ja teatteriproduktioihin vuosille 2023-2024.
Lähetä vapaamuotoinen CV ja mahdollinen videomateriaali daniel@divetshow.com
 

Tervetuloa uusituille sivuille!

Divetin uusilta sivuilta löydät paljon infoa ja ajankohtaisimmat uutiset. Osta Memmo ystävällesi, selaa Youtube-kanavaa tai kuuntele Divetin omaa Spotify-listaa.

Tervetuloa viihtymään!

 

Diivat merellä

Marko sekä hänen rakas kollegansa Jukka K. nostavat ankkurit ja lastaavat niin kotimaiset kuin kansainväliset tähdet sinivalkoisille laivoille. Divet esiintyy Silja Serenadella ajalla  3.2.-15.3.2023. 

Silja Serenadella ja Silja Symphonylla nähdään neljä eri showta tanssijoilla kera aina euroviisuista Suomi-Ruotsi-maaotteluun. 

 

Varaa kevään viihdyttävin merimatkasi ajoissa!

Tilaa tähdet tilaisuuteesi!

Suomen viihdyttävin show tilattavissa nyt kevään tapahtumiin 2023. 

Tiedustele lisää info@divetshow.com.

 

Nähdään keikoilla!

Suomen hauskin drag show Divet Show by Marko Vainio!

Divet is BACK!-kiertue 2023