5 KEIKKAA ILLASSA!

Kesälomat on lusittu ja sen huomasi hyvin maanantaina, kun keikkakyselyt alkoivat tämän syksyn pikkujoulujuhliin. Työt kannattaa aloittaa loman jälkeen varovasti ja mikä sen  parempi tapa kuin miettiä, milloin seuraavaksi kokoonnuttaisiin yhteen ja juhlittaisiin! Sitä jaksaa paremmin, kun on jotain mitä odottaa.


Firman pikkujoulut on jo käsite suomalaisessa kulttuurissa ja se on luonnollisesti esiintyjien huippusesonkia. Osa firmoista valitsee mennä koko porukalla teatteriin ja johonkin syömään, osa taas haluaa omat juhlat oman porukan kesken. Molempi parempi.

Itse olen tehnyt 20 vuotta firman pikkujouluja aivan valtavan määrän. Ennätysiltana vuonna 2009 tein Turun alueella 5 keikkaa klo 18-24 välissä. Ne olivat sentään samassa kaupungissa, sillä muistan urani alusta illan, jolloin ensimmäinen keikka oli Nokian pikkujoulut Salossa, siitä takaisin keikalle Turkuun ja siitä Helsinkiin. On myös tehty samana iltana keikat Turku-Tampere-Harjavalta-Uusikaupunki. Onneksi hirvikolareilta on säästytty, ainoastaan yksi kissa on päässyt hengestään.


Nautin suunnattomasti kiireestä ja aikatauluista! Illan loppua kohden yleisökin on aina vain iloisempaa ja vauhti hurjempaa :)) 

Nyt on aika valita omien pikkujoulujen esiintyjä ja sehän ei ole helppo tehtävä. On koitettava miellyttää mahdollisimman suurta osaa työntekijöistä. Suuren staran tilaaminen on isolla budjetilla kivaa, mutta minkä staran valitset, siinä pulma. Kahvihuonekyselyt tuottavat pitkän listan omia suosikkeja.


Drag show on hyvin suosittu ohjelmanumero pikkujouluissa sillä show perustuu tuttuun musiikkiin ja HUUMORIIN sekä nopeaan tempoon, joka sopii juhliin, jossa ollaan juhlatuulella. Eikä tarvitse stressata minkä tähden valitsee, sillä niitä tulee vajaa 20 joka tapauksessa. Valitsen hahmot aina firman ikä- ja kansallisuusjakauman mukaisesti.

DIVET SHOW on hyvä valinta pikkujoulujuhliin ja show kannattaa varata mahdollisimman pian, sillä illat täyttyvät nyt lomalta paluun jälkeen! Olen palveluksessanne pienistä suuriin firmoihin. Get the party started!


-Marko


Kyselyt info@divetshow.com