DIVET SHOW

 

 

 

DIVET SHOWN takaa löytyvä alansa johtava drag-tähti, Marko Vainio, on kiistämättä yksi maamme kovimmista viihdyttäjistä. Tämä kansainvälisestikin palkittu impersonaattori on tehnyt yli 2500 show’ta ja kerryttänyt yli 100 tähteä vuosien varrella.

Marko pystyy vakuuttavasti esittämään niin kotimaisia, ulkomaisia kuin euroviisuista tuttuja tähtiä, kuten Dolly Parton, Whitney Houston, Anastacia, Elton John, Freddie Mercury, Conchita Wurst, Loreen, Carola Häggkvist, Vesala, Ellinoora, Jorma Uotinen, Paula Koivuniemi, Madonna, Käärijä, Tina Turner, Cher, Kylie Minogue, Freddie Mercury, Lea Laven ja monet muut.

Divet Show tunnetaan upeista puvuistaan, glitteristä, höyhenistä, huumorista ja nopeatempoisesta hahmojen vaihdosta, joka tapahtuu yleisön edessä hämmästyttävän nopeasti. Marko muuntautuu hetkessä toisesta hahmosta toiseen käyttäen asuja, peruukkeja ja tarkkaa mimiikkaa sekä kasvojen mikroilmeitä. Show on nostattanut tunnelmaa jo kahden vuosikymmenen ajan erilaisissa yritystapahtumissa, suurissa teatterisaleissa ja risteilyaluksilla.

Divet Show’n sisältö räätälöidään aina yleisön kansallisuuden ja ikäjakauman mukaan. Suosituin setti on Greatest Hits -show, jossa lavalle astuvat suurimmat kotimaiset ja ulkomaiset tähdet aina Paula Koivuniemestä Celine Dioniin ja Beyoncesta Erika Vikmaniin. Välillä mukaan mahtuvat myös viihdyttävät poliittiset ja median ajankohtaiset hahmot.

Vauhdikkaan shown voi toteuttaa joko täysin kotimaisena tai kansainvälisenä, riippuen vieraiden painotuksesta. Show kestää noin 30 minuuttia, mutta sen kestoa voidaan muokata tilaisuuden tarpeiden mukaan. Tarvittaessa show’hun voi myös lisätä 2 tai 4 tanssijaa, mikä lisää näyttävyyttä entisestään. Tanssijoiden kanssa Divet Show’n kesto voi vaihdella toiveiden mukaan 30-45 minuutin välillä.Tilaa Suomen hauskin drag show!

Oletko aina halunnut idolisi esiintymään juhliisi? 

Suunnitellaan yhdessä tilaisuuteesi sopiva show. Divet Show pyrkii aina huomioimaan kohdeyleisönsä ja räätälöimään esityksen ajankohtaistenkin tuulien mukaan. Jos kuitenkin Teillä on erikoistoive, pyrimme huomioimaan toiveenne parhaamme mukaan.

 

DIVET SHOWn takaa löytyvä drag-tähti Marko Vainio on kiistämättä yksi maamme kovimmista viihdyttäjistä.

Tämän kansainvälisestikin palkitun viihdyttäjän repertuaarissa on lähes 100 tunnettua hahmoa aina Celine Dionista Erika Vikmaniin.
Muita vakiotähtiä ovat Paula Koivuniemi, Cher, Madonna, Shirley Bassey, Tina Turner, Dolly Parton, Whitney Houston, Lady Gaga, Beyoncé ja Adele.

 

Myös euroviisut ovat aina olleet  suosittu osio, jolloin lavalla nähdään klassikoita,
kuten sinivalkoinen Katri Helena, Laura Voutilainen, CatCat, Fredi, Carola, Monica Aspelund, The Rasmus, Marion Rung, Virve Rosti, Bess, Käärijä ja Verka Serduchka.

 

Kysy lisää!

Ota yhteyttä

Tee tarjouspyyntö lomakkeella.